Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konfliktuskezelés tréning ("normál" konfliktuskezelés tréningek)

konfliktus23.jpgA konfliktuskezelés
tréning

A konfliktuskezelés tréning életminőségét katapultálja drámaian kellemesebb szintre. A sikeresen megoldott konfliktusok pedig direkt és indirekt módon is a cég bevételét gyarapítják, a cég költségeit csökkentik. 

 

 

Konfliktuskezelési képzésünkön megtanul egy 15 lépésből álló konfliktuskezelési módszertant, majd az egyes lépéseket fogjuk gyakorolni.
A
konfliktuskezelés-tréningen fejleszteni fogja a konfliktuskezelését, ill. az ahhoz szükséges készségeit. Az "ügyes" konfliktuskezelés komoly segítség abban, hogy mind a magánéletében, mind munkahelyén sokkal jobban érezze magát a bőrében, többet érjen el. A konfliktuskezelés tréning, mint minden, a nevéhez hű tréning, gyakorlás. Csodák nincsenek, az, hogy konfliktushelyzetben mennyire tudja elérni céljait, az számtalan tényező függvénye, de nagyjából azonos erőviszonyok, kb. szimmetrikus hatalmi pozícióban a konfliktuskezelési ügyesség dönt. Amit gyakorlással lehet megszerezni. A 15 lépés megtanulását követően a tréning kemény, de élvezetes edzésmunka.
A gyakorlásokról - az adott résztvevő beleegyezése esetén - videó is készülhet. Ezeket visszanézzük, értékeljük és az ismételt gyakorláson keresztül tanul. Konkrét példákon keresztül döbben rá a stratégia fontosságára, kipróbál és tökéletesítget egy-egy mondatot akár 10-szer, a hangsúlyozástól a szüneteket át a testbeszédig mindent gyakorol, hogy a hatás, az eredmény a lehető legjobb legyen. Néhány kivételtől eltekintve (ilyen pl. a rossz főnök esete, hiszen az Ön vezetője motiváló, igazságos, figyelmes, segítőkész, minden e-mailre 1 percen belül válaszol, non-stop azzal nyaggatja, hogy Önnek béremelést akar adni, plusz cégautó cserével szekálja) a való életből vett példákkal gyakorlunk. A tréningen a lehető legtöbbet a résztvevők eseteivel, munkahelyi élethelyzeteivel dolgozunk.