Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Termelési tréner tréning (on-the-job trénereknek szóló betanítási tréningek)

train-the-trainer-3847.jpegHa Ön termelési tréner (on-the-job tréner), az Ön konfliktusait nagyságrendileg csökkentő megoldásként is javasoljuk termelési tréner tréningünket. Igen, szakmai fejlesztést, amelynek kellemes hozadéka a konfliktusok drámai csökkenése. A betanítási tréning tréningteremben tartott személyes tréning formájában, és ONLINE (zoom) is elérhető. 

 

Mint mindenkinek, a betanítást végző termelési trénereknek is van számtalan konfliktusuk. És ebből sok megspórolható. Ugyanis rengeteg munkahelyi konfliktus gyökér-oka, hogy a betanítás millió sebből vérzik, hiszen a termelési trénereknek soha senki nem tanította meg, hogy hogyan tanítsanak.  
A termelési tréner képzésen az on-the-job trénerek végre megtanulják azt a betanítást, amit soha nem tanultak. Hiszen ők az esetek túlnyomó többségében (ez nálunk kb. 90%-ot jelent) a saját hivatásukban nagyon jó, vagy akár zseniális szakmunkások, kb. 10%-ban mérnökök.
Akik nem végeztek pedagógiai főiskolát, akik nem tanultak andragógiát. Akik a saját szakmájukban mesterek, de abban (még) nem felkészültek, hogy a tudásukat, hogyan kell átadni. A tudás átadása, a munkafolyamatok betanítása egy külön "tudomány". 
A termelési tréner tréning arról szól, hogy megtanítjuk ügyfelünk betanítást végző szakmunkásait és/vagy mérnökeit arra, hogy ők, hogyan tanítsák, ők hogyan oktassák a rájuk bízott új munkatársakat. Az oktatás-módszertani felkészítés pedig ezernyi módon csökkenti munkahelyi konfliktusaikat. 
Termelési tréner (más néven on-the-job tréner, vagy a legegyszerűbb nevén betanítási) tréningjeinket ezen a linken találja.